2019 RAMAZAN AYINDA YAPILAN YARDIMLAR

GIDA PAKETİ, YETİM GİYDİRİLMESİ, NAKDİ VE MADDİ YARDIMLAR

2019 RAMAZAN AYINDA YAPILAN YARDIMLAR

* Keçiören temsilciliğimizde bir ay boyunca yetim iftarları düzenledik ortalama 150 aile ve yetim’in katıldığı iftarlarda hayır sahipleri nakdi yardımlarda bulundular.

* İftarlarla yetinmeyen vakfımız ayrıca değeri 130 Tl. Olan 500 Adet Gıda paketi dağıttı. Ayrıca vakfımızın rehberliğinde fakir ailelere 50.000 Tl. Nakdi yardım yapıldı.

* Yurt içi yardımlarla yetinmeyen İnfak vakfı Yemen’e 2000 Tl. Filistine 5000 Tl. Nakdi yardım göndermiştir.

* Yayladağa sığınmış kamplarda yaşayan Bayırbucak Türkmenlerini de unutmayan İnfak Vakfı 100 Bayana Ferace, bir büyükbaş hayvan, bir tır un götürdü. yine aynı kamptaki kardeşlerimizle Kadir gecesini birlikte idrak etmek için vakıf başkanımızında katılacağı 500 kişilik iftar düzenlemek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

* Ramazan ayı boyunca yaptığımız ayni ve nakdi yardımlarımız toplamda 200.000 Tl. Aşmaktadır Tüm emeği geçenlere Teşekkür ederiz.

Henüz yorum eklenmemiş..

Yorum Ekle