2020 KURBAN KAMPANYASI

2020 kurban kampanyası

2020 KURBAN KAMPANYASI

ŞÜKÜR VE HAMD
-Bir kurban bayramını daha dolu dolu yaşamamıza fırsat veren ALLAH.a hamt olsun.
-Bu bayram vesilesi ile bize itimat edip kurbanlarını İNFAK VAKFİ na bağışlayanlara teşekkür ederiz.
-Somali de 280, Ankara da 29 hisse, Filistin de 4 hisse toplamda 312 kurban kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtma gücü veren RAB bimize hamdolsun.
-Bu çalışma sırasında katkılarıyla bize destek olan ANADOLU BİLİM VE KÜLTÜR VAKFI ile BAYBURT KARŞIGEÇİT KÖYÜ KÜLTÜR VE YADIMLAŞMA VAKFI na ayrıca 400 paket kurban etini vakfı.ız eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştirmamızı sağlayan KIZILAY DERNEĞİ ne canı gönülden şükranlarımı arzederim.
-Bayram günleri boyunca evini ailesini ihmal ederek her türlü eziyeti baskıyı göze alıp fakirlere hizmet etmeyi bir ibadet bilinci ile çalışan İNFAK VAKFI çalışanlarına en kalbi dileklerimle teşekkür ederim.
-Bu çabalar sonucu toplamda 600 aileye Ankara da 4.000 aileye Somali de 20 aileye Filistinde olmak üzere toplamda 4.620 aileye kurban eti temin edildi.
-Tüm bu yapılan çalışmalar sırasında bize imkan, sabır metanet ihsan eden Allah a HAMD ederim.
İNFAK VAKFI ÝÖNETIM KURULU BAŞKANI ÖMER KÖSE

Henüz yorum eklenmemiş..